Hoppa till sidans innehåll

Om oss

  • Skapad: 14 FEB 2017 11:15

För ett riktigare föreningsliv
Sports for you gör det möjligt för dig att bli föreningsaktiv, vi skapar möten mellan dig och idrotten. I samarbete med idrottsföreningar skapar vi prova på aktiviteter, där en eller flera idrottsföreningar instruerar och låter dig prova på olika idrotter. Fattar du tycke för någon idrott och vill fortsätta, kommer de att hjälpa dig vidare.

Prova på sport 
Vi kommer att inrikta oss på de sporter som finns i ditt närområde. Aktiviteterna som du kommer få pröva bygger på föreningar vi samarbetar med i stadsdelen/kommunen där vi verkar. Varje kommun har sitt egna utbud på aktiviteter.

Här finns vi
Skolor, torg, parker och idrottsplatser är några av de platser vi finns på.För mer information och aktivitetskalender besök vår hemsida www.sportsforyou.se

Hälsa
Vi blir allt mer stillasittande, i dagens samhälle. Det är därför extra viktigt att röra på sig, för att vara välmående och kunna prestera bra i skolan och på arbetet.

Ledare
Idrottsföreningar idag behöver fler engagerade ledare. Är du intresserad, tveka inte att höra av dig till Sports for you, för mer information.

Sports for you är
-  En bra start för ett aktivt liv...
-  Alla barn och vuxna är välkomna att delta
-  Utmana dig själv genom att prova påolika aktiviteter och idrotter
-  Allt är gratis
-  Möjlighet att knyta kontakter

Vill din idrottsförening vara med?
Genom att skapa prova på tillfällen hoppas vi att fler ska få upp intresset för idrott och föreningslivet. Idrottsrörelsen är en naturlig mötesplats mellan individer, en plats där vi möts oavsett bakgrund, erfarenheter, språkkunskaper eller tro. Vi letar efter nya idrottsföreningar till våra prova på aktiviteter.

Din förening kan vara med och visa upp er idrott, vilket leder till nya medlemmar, aktiva och ledare till föreningen.

Veta mer, kontakta projektledare...

Postadress:
Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress:
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link